Fitness First sportschool

Fitness first sportschool

Fitness first is een populaire sportschool. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd zijn er fitness first vestigingen. Fitness first is meer dan alleen fitness. Bij fitness first zijn er sowieso meerdere groepslessen die je kunt volgen.

Daarnaast is fitness first een erg trendy fitness vereniging. Op elk fitness apparaat kun je verschillende soorten muziek en radio programma’s draaien en je kunt zelfs kiezen naar wat voor tv programma je zou willen kijken. Er worden namelijk meerdere tv programma’s op een groot beeld afgespeeld. Als je aangeeft naar welk programma je kijkt, dan krijg je hiervan het geluid te horen via oordopjes. Op deze manier heb je geen last van storende geluiden van andere mensen en hebben andere mensen weer geen last van het geluid van de tv programma’s.

Luxe en gemak

Fitness first wilt het fitnessen dus vooral leuk en makkelijk maken. Door middel van muziek en het kijken naar tv kan lopen op een loopband natuurlijk een stuk minder saai worden. Stel je eens voor dat je een half uur gaat hardlopen en alleen naar een witte muur kan kijken, zonder enige vorm van muziek of afleiding, dan zullen het al snel 30 lange minuten worden.

Nog meer

Naast muziek en tv biedt fitness first nog meer. Je kunt je vetpercentage laten meten, je gewicht meten. Je kunt een personal begeleider maken, samen met hem of haar kun je een fitness programma gaan volgen wat jou je doelen zou moeten bereiken. Of dit nu het verbeteren van de conditie is, of het feit dat je graag wilt afvallen. En natuurlijk kun je na het fitnessen ook nog even bijkomen door middel van een lekker drankje en het lezen van een leuk magazine.

Groepslessen

Fitness first heeft een heleboel groepslessen te bieden en is er snel bij als er sprake is van een nieuwe trend. Voorbeelden hiervan zijn LES MILLS en ZUMBA, allebei lessen die bij fitness first worden gehouden. Onder begeleiding van ervaren en gedreven instructeurs ben je ervan verzekerd dat je een paar goede lessen tegemoet zult gaan.

Abbonement

Bij fitness first kun je geen dagkaart kopen, wat wel bij veel andere sportscholen het geval is. Voor je besluit een lidmaatschap aan te gaan, kun je wel een dagje een proefdag nemen. Je kunt dan fitnessen en meedoen aan een aantal lessen, zodat je kunt zien of het je wat lijkt. Voor deze dag moet je wel een bepaald bedrag betalen, wat uiteindelijk wel van je lidmaatschap wordt afgehaald als je besluit een lidmaatschap te nemen. Aangezien fitness first een erg uitgebreide fitness club is, staat fitness first niet bekend als een van de goedkoopste fitness clubs. Zit je dus krap bij kas, dan kun je beter op zoek gaan naar een andere fitness club. Wil je graag veel keuze hebben in fitness apparaten en groepslessen en wil je dat deze lessen door goede werknemers worden gehouden, dan ben je bij fitness first wel aan het juiste adres. Hou je bovendien van gemak en wil je graag dat alles er modern en schoon uitziet, dan is fitness first voor jou de plek om te gaan fitnessen.

Copyright 2019 fitness-sport.nl